گوشت بوقلمون

2.    گوشت بوقلمون صنعتی منحصراً از دو نوع گوشت قرمز 35% و سفید 65% تشکیل شده است و 70% از وزن کل لاشه را سینه آن تشکیل می دهد و با این وجود که با کمترین ضایعات و چربی مقام خاصی را در بین گوشت ها دارد و جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت قرمز می باشد .

.3    بوقلمون های خارجی طی یک دوره پرورش به وزن متوسط 22 الی 26 کیلوگرم می رسد و با جیره غذایی مناسبی که مصرف می کند در کنار بازدهی گوشتی عالی که دارند با 68% گوشت خالص از وزن لاشه ،‌ گوشتی مناسب برای مصرف در صنعت فرآوری می شود .

4.    در حال حاضر گوشت بوقلمون بصورت خام ،‌ پخته دودی ، سوسیس ، کالباس و ژامبون در ایران وجود دارد که در آینده نزدیک بصورت برگر ، استیک ، بیکن و حتی کنسرو در دسترس قرار می گیرد .

5.    امروزه در کل کشور های پیشرفته دنیا این گوشت بازار مصرفی فراوانی دارد بطوریکه مصرف سرانه گوشت بوقلمون برای هر نفر در اروپا و آمریکا بطور متوسط حدود 12 کیلوگرم می باشد که این در ایران به صفر می رسد .و این نشانگر این موضوع می باشد که متأسفانه در ایران از مصرف این گوشت مفید بی بهره می باشیم .

6.    با توجه به این قضیه که گوشت بوقلمون خاصیت های بسیار مفیدی دارد و می توان از آن در کلیه غذاهای روزمره ایرانی استفاده کرد و فرق خاصی از لحاظ پخت با سایر گوشت ها ندارد و می تواند در سبد غذایی خانواده جای خاصی داشته باشد و با تمامی این موارد یقیناً در سال های آینده شاهد مصرف این گوشت لذیذ و با کیفیت در ایران بصورت گسترده خواهیم بود که هر فرد با مصرف این گوشت سالمت خود و خانواده خود را تضمین می کند .

/ 0 نظر / 13 بازدید